Składniki

35 sztuk ładnych muszli makaronowych
500 g mięsa mielonego (wieprzowo-wołowe)
garść świeżych listków bazylii
3 szalotki lub 1 duża cebula
...

Przygotowanie

Cebule lub szalotki obieramy i kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na złoto na niewielkiej ilości oleju, razem z przeciśniętym ząbkiem czosnku. Mozzarelle osuszamy, kroimy również w drobną kostkę. Do mięsa wrzucamy cebule, doprawiamy ziołam...

Zostało jeszcze 85% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (2)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2012-07-20
asienka19873
Autor przepisu

Witaj Ewo, tak , mozzarelle kroimy w kostkę , jest na samym początku napisane :) powodzenia

2012-07-20
Ewa

mozzarellę dodajemy pokrojoną w kostkę,bo w przepisie nie jest napisane