Składniki

1 główka czerwonej kapusty (ok. 1,5 kg)
4 łyżki smalcu (najlepiej ze skwarkami własnej roboty)
ok. 1/2 szkl. octu balsamicznego
...

Przygotowanie

Kapustę obrać z wierzchnich liści, przekroić i wyjąć twardy głąb kapusty. Każdą połowę przeciąć jeszcze raz na pół i pokroić w cienkie paski.

Cebulę obrać z łusek i pokroić w kostkę. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej.

W dużym gar...

Zostało jeszcze 82% treści przepisu
a także informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Załóż konto aby przeczytać cały przepis
oraz otrzymać dostęp do wszystkich 7731 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam.
Możesz testować extra.smaczny.pl przez 7 dni bez opłat i zobowiązań. Wystarczy adres email. Dostęp do przepisów otrzymasz od razu po założeniu konta.
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się