Składniki
1 główka czerwonej kapusty (ok. 1,5 kg)
4 łyżki smalcu (najlepiej ze skwarkami własnej roboty)
ok. 1/2 szkl. octu balsamicznego
... Przygotowanie
Kapustę obrać z wierzchnich liści, przekroić i wyjąć twardy głąb kapusty. Każdą połowę przeciąć jeszcze raz na pół i pokroić w cienkie paski.
Cebulę obrać z łusek i pokroić w kostkę. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej.
W dużym gar...
Zostało jeszcze 82% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Komentarze Smakowiczów
Dodawanie komentarzy...
jest dostępne po zakupieniu abonamentu.Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!