Składniki

2 pstrągi (wypatroszone z głowami)
serek Almette z ziołami 75 gram
kolendra świeża listki 15 sztuk
...

Przygotowanie

Pstrągi czyścimy, myjemy osuszamy, posypujemy przyprawami, pieprzem cytrynowym i solą morską cytrynową. Szpinak i kolendrę myjemy, osuszamy, drobno, kroimy. Pomidorki wyjmujemy z oleju i kroimy drobniutko. Do miski wkładamy serek Almette, s...

Zostało jeszcze 82% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7840 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!