Składniki

Na 4 porcje. Zmień
Około  kcal na porcję. Szczegóły
Informacje o kaloriach i wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
Porcji: 4
20 dag makaronu pełnoziarnistego (np. spaghetti)
sól
15 dag fasolki szparagowej (żółtej)
15 dag wędzonego boczku
...

Przygotowanie

Gotowe za 35 minut (w tym 15 minut pracy).
Praca:15 minut
Gotowanie/pieczenie:20 minut
Bardzo łatwe wykonanie.
Bardzo tanie.

Makaron pełnoziarnisty wrzucić do wrzącej, osolonej wody, ugotować według przepisu podanego na opakowaniu, odcedzić i ostudzić. Z fasolki szparagowej odciąć końcówki, opłukać, pokroić na około 2 cm kawałki, wrzucić do wrzącej, osolonej wody...

Zostało jeszcze 83% treści przepisu
a także 14 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Załóż konto aby przeczytać cały przepis
oraz otrzymać dostęp do wszystkich 7796 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam.
Możesz testować extra.smaczny.pl przez 7 dni bez opłat i zobowiązań. Wystarczy adres email. Dostęp do przepisów otrzymasz od razu po założeniu konta.
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się