Składniki
Na 6 porcji.
3 świeże filety rożnych gatunków ryb o białym mięsie
2 marchewki
1 pietruszka
1/2 selera
... Przygotowanie
Gotowe za 1 godzina i 20 minut (w tym 40 minut pracy).
Szczegóły
Praca: | 40 minut |
Gotowanie/pieczenie: | 40 minut |
Łatwe wykonanie.
Średni koszt.
Marchew, pietruszkę i seler pokroić w słupki. Wodę zagotować z zielem, liściem, Vegetą i warzywami (bez pora). Gotować na wolnym ogniu.
Ryby usmażyć na maśle i dodać d...
Zostało jeszcze 78% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7850 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Pycha!
Pyszna zupka. W prawdzie nie miałam świeżych filetów, a mrożone trochę się \"rozjajczyły\", ale i tak wyszło super. Nie wiem, czy ryby się przyprawia, bo ja tak zrobiłam.
Bardzo smaczna zupa. Takiego przepisu z rybą szukałem. Smakowała całej rodzinie. Polecam. Prosta w przygotowaniu i niedroga potrawa.