Składniki

Na 8 porcji.
1 polędwica wieprzowa - ok. 65 dkg
boczek wędzony
cebula
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 45 minut (w tym 1 godzina pracy).
Praca:1 godzina
Gotowanie/pieczenie:45 minut
Średnia trudność wykonania.
Średni koszt.

Polędwicę kroimy na ok. 2,5 cm plastry. Każdy lekko rozbijamy tłuczkiem. Na każdy kładziemy 2-3 plastry szynki konserwowej, na szynkę kładziemy po plasterku boczku, kawałku kiszonego ogórka i kawałku cebuli.

Rolujemy zrazy, okręcamy lekko ...

Zostało jeszcze 75% treści przepisu oraz 10 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (1)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2011-11-28
Marzena T.

Fajny i bardzo smaczny przepis:) Polecam