Składniki
Na 8 porcji.
1 polędwica wieprzowa - ok. 65 dkg
boczek wędzony
cebula
... Przygotowanie
Gotowe za 1 godzina i 45 minut (w tym 1 godzina pracy).
Szczegóły
Praca: | 1 godzina |
Gotowanie/pieczenie: | 45 minut |
Średnia trudność wykonania.
Średni koszt.
Polędwicę kroimy na ok. 2,5 cm plastry. Każdy lekko rozbijamy tłuczkiem. Na każdy kładziemy 2-3 plastry szynki konserwowej, na szynkę kładziemy po plasterku boczku, kawałku kiszonego ogórka i kawałku cebuli.
Rolujemy zrazy, okręcamy lekko ...
Zostało jeszcze 75% treści przepisu oraz 10 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Fajny i bardzo smaczny przepis:) Polecam