Składniki

Na 6 porcji.
2 litry wywaru mięsno-warzywnego
5 średnich ziemniaków pokrojonych w kostkę
0,5 kg zielonej fasolki szparagowej (szablu)
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 25 minut (w tym 40 minut pracy).
Praca:40 minut
Gotowanie/pieczenie:45 minut
Bardzo łatwe wykonanie.
Tanie.

Ugotować wywar mięsno-warzywny, zostawić marchewkę, którą kroimy w kostkę, resztę zużyć do czegoś innego.

Obrane i pokrojone ziemniaki wrz...

Zostało jeszcze 80% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!