Mleko przeznaczone do ugotowania budyniu nie przypali się, jeśli garnek, w którym będziemy gotować mleko opłuczemy zimną wodą, a potem na spód tego garnka nasypiemy po...

Zostało jeszcze 66% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7840 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem DotPay.pl) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2014-02-05
gunia

Zamiast cukru można na dno wlać trochę wody. Jak zacznie się gotować wlewamy mleko.