Pyszne, kolorowe i przezroczyste galaretki... któż ich nie lubi? ;)

Kilka moich rad odnośnie przyrządzania tego specyfiku:

aby przyrządzić galaretkę należy zawartość torebki wsypać do gor...

Zostało jeszcze 80% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2009-03-10
pieszczoszek

Zawsze galaretkę rozpuszczam w gorącej wodzie, ale nie zawsze całkowicie się rozpuszcza więc lekko ją podgrzewam i cały czas mieszam do całkowitego rozpuszczenia. Jeszcze mi się nie zdarzyło że się nie ścięła.

2009-01-03
Barbarka

Dlatego najlepiej jest zamrozic i kiwi ,i ananas , i zamrozone zalac tezejaca galaretka. Wtedy te owoce nie poplyna.