Aby strucla makowa nie pękała należy:

nie dodawać za dużo masy makowej;

strucli nie powinno zwijać się dość ciasno;

przed pieczeniem struclę zawinąć w pergamin, od środka posmarow...

Zostało jeszcze 66% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7806 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem DotPay.pl) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ta porada nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!