Jeżeli ciasto z bezą na wierzchu posypie...

Zostało jeszcze 65% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (23)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2012-03-03
Spinka

Podajcie jakiś sprawdzony przepis na bezę. Próbowałam wielu w różnych temperaturach i zawsze były nie takie jak powinny być tzn. ciągnące sie i płaskie, a nie kruche w całości i wyrośnięte.

Pozdrawiam

2010-03-31
e.nogowska@nitpol.com.pl

a jak upiec beze, aby była ciagnąca wewnątrz

2010-02-06
Catherine

Ładnie zdjęcia chciałabym ten przepis bezy

pozdrawiam

Pozostało: 5