Aby śmietana po ubiciu była sztywna na 1/2 litra kremówki potrzeba 1 czubatą łyżkę żelatyny.

Ja najpierw rozrabi...

Zostało jeszcze 66% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (1)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2011-02-13
Ela99

Ja też wolę śmietan-fix. I jest nie tylko do kremówki, do Śnieżki też się nadaje.

2010-01-07
Ladybird76

porada OK ale Ja osobiście nie lubię żelatyny ze względu na jej zapach... wolę dodać śmietan-fix

2008-11-12
ggosia6@vp.pl

Nie opada,jeszcze potem umiksuję dokładnie i wymieszam na koniec łyzka i szybko kłade na ciasto.

Pozostało: 1