Ja zamiast zimnej wody do ciasta na pierogi używam wody ciepłej, a nawet gorącej i po prostu zalewam nią mąkę, tylko najpierw wbić jajko, wymiesz...

Zostało jeszcze 66% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (63)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2011-12-01
Bożena

Chciałam zapytać, czy ktoś może ma sprawdzoną metodę robienia pierogów ruskich, tak aby po ugotowaniu nie robiły się płaskie, jakby farszu tam było bardzo mało.

2009-06-13
Kkaśka

Wystarczy uważnie przeczytać ,aby zrozumieć o co w tej poradzie chodzi.

2009-05-29
hanial

O czym wy piszecie?To jest bardzo dobra porada-od wielu lat tak własnie robie ciasto na pierogi.

Pozostało: 4