...trzeba je przed...

Zostało jeszcze 63% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (23)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2010-05-03
Christina

Ten sposób nie zawsze działa, niestety... Ostatnio piekłam babkę piaskową i obtoczone w mące, wcześniej sparzone i osączone rodzynki - opadły na dno ciasta... Jednak nie odebrało to smaku pysznej babce :P

2007-01-01
jula

Cokolwiek zrobie z ciastem i tak mi się nie udaje nie wierzę w żadne porady wszystko zależy od doświadczenia,pieca i chęci

2005-07-26
agnieszka

sorki...niestety nie masz racji...co do temperatury bo ja przewaznie ciasta wkladam do zimnego piekarnika.Przewaznie ten problem dotyczy naszych bab i babek....bo do biszkoptu mniemam nikt nie ma ochoty wrzucac orzechow bo mogłoby to się zle skonczyc...wiec mniej wiecej wiemy o jaką gestos ciasta chodzi.Tercjo-całych orzechow raczej nikt nie wrzuca tylko troche rozdrobni..a rodzynek nie rozdrabniamy:)wiec kazdy kto choc odrobine zna sie na pieczeniu....wie jak mają wyglądac bakalie dodawane do ciasta:)...pozdrawiam

Pozostało: 1