Składniki

1 główka czerwonej kapusty (ok. 1,5 kg)
4 łyżki smalcu (najlepiej ze skwarkami własnej roboty)
ok. 1/2 szkl. octu balsamicznego
...

Przygotowanie

Kapustę obrać z wierzchnich liści, przekroić i wyjąć twardy głąb kapusty. Każdą połowę przeciąć jeszcze raz na pół i pokroić w cienkie paski.

Cebulę obrać z łusek i pokroić w kostkę. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej.

W dużym gar...

Zostało jeszcze 82% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!