Żeby gorące ziemniaki nie ostygły zbyt szybko, owija...

Zostało jeszcze 65% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2009-06-13
kkaśka

Niekoniecznie muszą być odkryte.Wystarczy na garnku położyć ręcznik,przykryć pokrywką i schować pod pierzynę.Ręcznik \"wciągnie\"nadmiar pary.

2009-03-21
Małgorzata

Z ta porada nie moge sie niestety zgodzic. To rzeczywiscie dziala w przypadku kasz lub ryzu, jednak ziemniaki po ugotowaniu, jesli zostana przykryte, nabiora nieprzyjemnego smaku i zapachu. Musza byc odkryte i odparowane