Składniki

Na 8 porcji.
(8 porcji)
2 puszki tuńczyka
4 jajka (ugotowane na twardo)
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 40 minut (w tym 40 minut pracy).
Praca:40 minut
Gotowanie/pieczenie:40 minut
Oczekiwanie:20 minut
Łatwe wykonanie.
Średni koszt.

Ciasto francuskie rozmrozić w temperaturze pokojowej. Tuńczyka osączyć z zalewy, przełożyć do miski i rozgnieść widelcem. Dodać sól, pieprz do smaku. Stopione masło, keczup i drobno pokrojoną dymkę. Utrzeć na jednolitą masę.

Jajka ugotowa...

Zostało jeszcze 83% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!