Składniki
250 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego
1 duży por
1 średnia cebula
... Przygotowanie
Cebulę pokroić w kostkę. Por oczyścić, odciąć ciemne zielone liście, przekroić wzdłuż na połowę i pokroić w cienkie pół krążki. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki.
W garnku rozgrzać trochę oleju, wrzuci...
Zostało jeszcze 76% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Dziękuję i proszę bardzo :) dokładnie tak ! I smakuje rownież na drugi dzien :) gotuje ja zawsze na dwa dni.
Zupa bardzo prosta i pyszna! W sam raz dla "zapracowanych kucharek domowych" ;) dziękuje za przepis