Składniki

500 g mięsa na gulasz wieprzowego
500 g mięsa na gulasz wołowego
4 małe cebule
2 szkl. soku winogronowego czerwonego
2 szkl. wody
...

Przygotowanie

Mięso obsmażyć silnie porcjami na smalcu bądź oleju ( można też razem mieszać ). Zrumienione mięso przekładać do większego garnka. Cebulę obrać, przekroić na pół lub na 4 i pokroić w cienkie półplasterki. Wrzucić na tę samą patelnię na któr...

Cały przepis jest dostępny po zalogowaniu
Wszystkie 7840 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem DotPay.pl) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!