Składniki

500 g mięsa na gulasz wieprzowego
500 g mięsa na gulasz wołowego
4 małe cebule
2 szkl. soku winogronowego czerwonego
2 szkl. wody
...

Przygotowanie

Mięso obsmażyć silnie porcjami na smalcu bądź oleju ( można też razem mieszać ). Zrumienione mięso przekładać do większego garnka. Cebulę obrać, przekroić na pół lub na 4 i pokroić w cienkie półplasterki. Wrzucić na tę samą patelnię na któr...

Zostało jeszcze 86% treści przepisu
a także 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Załóż konto aby przeczytać cały przepis
oraz otrzymać dostęp do wszystkich 7750 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam.
Możesz testować extra.smaczny.pl przez 7 dni bez opłat i zobowiązań. Wystarczy adres email. Dostęp do przepisów otrzymasz od razu po założeniu konta.
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się