Składniki
500 g mięsa na gulasz wieprzowego
500 g mięsa na gulasz wołowego
4 małe cebule
2 szkl. soku winogronowego czerwonego
2 szkl. wody
... Przygotowanie
Mięso obsmażyć silnie porcjami na smalcu bądź oleju ( można też razem mieszać ). Zrumienione mięso przekładać do większego garnka. Cebulę obrać, przekroić na pół lub na 4 i pokroić w cienkie półplasterki. Wrzucić na tę samą patelnię na któr...
Zostało jeszcze 86% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Komentarze Smakowiczów
Dodawanie komentarzy...
jest dostępne po zakupieniu abonamentu.Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!