Składniki

Około  kcal w 100 g. Szczegóły
Informacje o kaloriach i wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
100%
1 ½ kg podgardla
1 kg cebuli (w tym 5 czerwonych cebul)
...

Przygotowanie

Bardzo łatwe wykonanie.
Tanie.

Podgardle pokroić w kostkę, przełożyć na dużą patelnię i smażyć na bardzo małym ogniu, żeby się nie przypaliło. Od czasu do czasu należy wymieszać łyżką i smażyć tak przez około 60 minut (do lekkiego zarumienienia się, bo w przeciwnym razie...

Zostało jeszcze 71% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy naszego abonamentu.
W 100 gramach
Energia:  kcal % GDA*
Białka:  g % GDA*
Węglowodany:  g % GDA*
Tłuszcze:  g % GDA*
Cholesterol:  mg % **
* procent zalecanego dziennego spożycia (GDA) obliczono wg normy dla kobiety : energia 2000 kcal, białka 50 g, węglowodany 100  g, tłuszcze 70 g.
** dla cholesterololu przyjęto dawkę uznawaną za bezpieczną na poziomie 300  mg.

Komentarze Smakowiczów (2)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2012-01-06
swieta1981

Napewno bardzo pyszne!!! Na 1kg cebuli i 1,5kg podgardla 25dag czosnku nie jest dużo.

2011-02-25
Barbarka

25 dkg czosnku?To bardzo duzo.