Składniki
ćwiartka dyni
1 udko
... Przygotowanie
Zagotować bulion, wrzucić udko i gotować około 20 minut ( ja tę zupę ugotowałam na bazie niedzielnego rosołu). Na patelni rozpuścić masło, dodać pokrojoną cebulę i czosnek, chwilę razem smażyć. Dodać dynię pokrojoną w kostkę i du...
Zostało jeszcze 71% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Czy na zdjęciu widać paprykę, która nie jest podana w przepisie ?