Składniki
- pierś z indyka 1,5 kg
- ser gouda 10 plastrów
- pasztecik wieprzowy pokrojony w kosteczkę (po kostce dałam na jeden zraz)
... Przygotowanie
1. Pierś kroimy w plastry.
2. Każdy plaster piersi posypujemy odrobiną papryki słodkiej mielonej.
3. Kładziemy po plastrze sera gouda na to kawałek pasztecika i paprykę żółtą.
4. Zwijamy pierś i wykałaczkami spinamy.
Sos...
Zostało jeszcze 77% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Komentarze Smakowiczów
Dodawanie komentarzy...
jest dostępne po zakupieniu abonamentu.Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!