Składniki

- pierś z indyka 1,5 kg
- ser gouda 10 plastrów
- pasztecik wieprzowy pokrojony w kosteczkę (po kostce dałam na jeden zraz)
...

Przygotowanie

1. Pierś kroimy w plastry.

2. Każdy plaster piersi posypujemy odrobiną papryki słodkiej mielonej.

3. Kładziemy po plastrze sera gouda na to kawałek pasztecika i paprykę żółtą.

4. Zwijamy pierś i wykałaczkami spinamy.

Sos...

Zostało jeszcze 77% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!