Składniki
BISZKOPT:
6 jajek
20 dkg cukru
2 łyżki kakao- uzupełnić do 100 gram mąką tortową
100 gram mąki ziemiaczanej
... Przygotowanie
BISZKOPT: oddzieliłam żółtka od białek, białka ubiłam na sztywną pianę, dodałam cukier, następnie stopniowo żółtka. Do masy dodałam przesiana mąkę wraz z proszkiem, bardzo delikatnie wymieszałam łyżką . Przełożyłam do dobrze wysmarowanej to...
Zostało jeszcze 84% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Komentarze Smakowiczów
Dodawanie komentarzy...
jest dostępne po zakupieniu abonamentu.Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!