Składniki
Farsz:
30 dag wątróbek z indyka
czosnek niedźwiedzi 2 łyżki
sól cypryjska w płatkach do smaku
... Przygotowanie
1. Wątróbkę umyłam, wykroiłam błonki, osuszyłam i pokroiłam w mniejsze kawałki.
2. Do miski wlałam mleko i zamoczyłam w nim na 30 minut wątróbkę.
3. Smażyłam na oleju pod przykryciem 7-10 minut.
4. Ostudziłam i włożyłam do pojemnika ...
Zostało jeszcze 78% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Komentarze Smakowiczów
Dodawanie komentarzy...
jest dostępne po zakupieniu abonamentu.Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!