Składniki

Farsz:
30 dag wątróbek z indyka
czosnek niedźwiedzi 2 łyżki
sól cypryjska w płatkach do smaku
...

Przygotowanie

1. Wątróbkę umyłam, wykroiłam błonki, osuszyłam i pokroiłam w mniejsze kawałki.

2. Do miski wlałam mleko i zamoczyłam w nim na 30 minut wątróbkę.

3. Smażyłam na oleju pod przykryciem 7-10 minut.

4. Ostudziłam i włożyłam do pojemnika ...

Zostało jeszcze 78% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!