Składniki

Farsz:
30 dag wątróbek z indyka
czosnek niedźwiedzi 2 łyżki
sól cypryjska w płatkach do smaku
...

Przygotowanie

1. Wątróbkę umyłam, wykroiłam błonki, osuszyłam i pokroiłam w mniejsze kawałki.

2. Do miski wlałam mleko i zamoczyłam w nim na 30 minut wątróbkę.

3. Smażyłam na oleju pod przykryciem 7-10 minut.

4. Ostudziłam i włożyłam do pojemnika ...

Zostało jeszcze 78% treści przepisu
a także informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Załóż konto aby przeczytać cały przepis
oraz otrzymać dostęp do wszystkich 7826 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam.
Możesz testować extra.smaczny.pl przez 7 dni bez opłat i zobowiązań. Wystarczy adres email. Dostęp do przepisów otrzymasz od razu po założeniu konta.
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!