Składniki
 Około  kcal w 100 g. Szczegóły
 kcal w 100 g. Szczegóły
 kcal w 100 g. Szczegóły
 kcal w 100 g. SzczegółyInformacje o kaloriach i wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
jabłko 2 sztuki
jajka 4 sztuki
mąka 2 szklanki
margaryna 250 gram
cukier 1 szklanka
... Przygotowanie
1- Jajka ubijamy z cukrem na puszysta masę 2- Rozpuszczamy margarynę w rondelku i studzimy dodajemy do ubitych jajek 3- Mąkę i proszek do pieczenia wsypujemy do miseczki i mieszamy składniki 4- Sypkie składniki pomału wsypujemy do masy jaje...
Zostało jeszcze 86% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. 
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7850 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy naszego abonamentu.
| W 100 gramach | ||
|---|---|---|
| Energia: |  kcal |  % GDA* | 
| Białka: |  g |  % GDA* | 
| Węglowodany: |  g |  % GDA* | 
| Tłuszcze: |  g |  % GDA* | 
| Cholesterol: |  mg |  % ** | 
* procent zalecanego dziennego spożycia (GDA) obliczono
wg normy dla kobiety :
energia 2000 kcal, białka 50 g, węglowodany 100  g, tłuszcze 70 g.
** dla cholesterololu przyjęto dawkę uznawaną za bezpieczną na poziomie 300  mg.
Uwaga: Nie wszystkie składniki zostały uwzględnione w tabeli.
Kliknij "Pokaż szczegóły" aby wyświetlić szczegółowe informacje o kaloriach.
Komentarze Smakowiczów
Dodawanie komentarzy...
jest dostępne po zakupieniu abonamentu.Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
