Składniki
1 główka kapusty ok 1,5 kg
1,5 kg wieprzowiny - u mnie karkówka
3 papryki: czerwona, żółta, zielona
1 pietruszka
2 ząbki czosnku - posiekane
... Przygotowanie
Kapustę poszatkować, zalać wrzątkiem, chwilę poczekać i odlać wodę.
Paprykę i pietruszkę oraz odcedzoną kapustę wrzucić na patelnie z olejem - 2 łyżki i podsmażyć. Dodać przyprawy i posiekany czosnek. Wymieszać. Przełożyć do naczynia do za...
Zostało jeszcze 87% treści przepisu oraz 10 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Komentarze Smakowiczów
Dodawanie komentarzy...
jest dostępne po zakupieniu abonamentu.Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!