Składniki

sucharki tradycyjne opakowanie 225 g
masa krówkowa kajmak 400 g
...

Przygotowanie

Sucharki dusimy bardzo drobno, dodajemy masę krówkową i wałkiem ucieramy na lekko spoistą masę. Dno tortownicy (25 cm) wykładamy papierem do pieczenia i wykładamy sucharki, mocno uciskamy by masa była zwarta.

Wstawiamy do lodówki.

Cytry...

Zostało jeszcze 74% treści przepisu oraz 5 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!