Składniki

Na 2 porcje.
schab bez kości
4 plastry szynki
...

Przygotowanie

Schab pokroić na plastry i dobrze rozbić. Na każdym plastrze położyć plasterek szynki i sera, a na nich pasek papryki. Można jeszcze położyć pase...

Zostało jeszcze 72% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (2)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2014-01-21
kate
Autor przepisu

Pani Teresko zgadzam się, że są łatwe do wykonania, a boczek do dobry pomysł jako kolejny składnik do środka roladek.

2014-01-21
Teresa

wyjątkowo łatwe do wykonania i smaczne.Ładnie wyglądają na talerzu.Można do środeczka dodać kawałeczek cieniutki wędzonego boczku.