Składniki

Na 3 porcje.
karp lub inna najlepiej tłusta ryba
ocet
woda
...

Przygotowanie

Gotowe za 3 godziny (w tym 1 godzina i 30 minut pracy).
Praca:1 godzina i 30 minut
Gotowanie/pieczenie:30 minut
Oczekiwanie:1 godzina
Średnia trudność wykonania.
Drogie.

Rybę osolić, opieprzyć odstawić na 1/2 godz. Następnie otoczyć w mące i smażyć na oleju.

Zalewa:

1/3 szklanki octu 10% + ok. 1 szklanka wody, liście laurowe, pieprz ostry ziarnka i ziele angielski...

Zostało jeszcze 73% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!