Składniki
Na 3 porcje.
karp lub inna najlepiej tłusta ryba
ocet
woda
... Przygotowanie
Gotowe za 3 godziny (w tym 1 godzina i 30 minut pracy).
Szczegóły
Praca: | 1 godzina i 30 minut |
Gotowanie/pieczenie: | 30 minut |
Oczekiwanie: | 1 godzina |
Średnia trudność wykonania.
Drogie.
Rybę osolić, opieprzyć odstawić na 1/2 godz. Następnie otoczyć w mące i smażyć na oleju.
Zalewa:
1/3 szklanki octu 10% + ok. 1 szklanka wody, liście laurowe, pieprz ostry ziarnka i ziele angielski...
Zostało jeszcze 73% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Komentarze Smakowiczów
Dodawanie komentarzy...
jest dostępne po zakupieniu abonamentu.Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!