Składniki

1 podwójna piers z kurczaka
150 g boczku wędzonego
marynata:
1/2 łyżeczki soli
1 łyżeczka mielonego kuminu
1/2 łyżeczki pieprzu
...

Przygotowanie

Pierś z kurczaka pokroić w niewielkie i cienkie paski. Posypać solą, kuminem, paprykami, pieprzem, dodać oliwę i limonkę. Wymieszać dokładnie, by przyprawy otoczyły mięso. Pozostawić na przynajmniej 30 min w chłodnym miejscu.

Boczek pokroi...

Zostało jeszcze 88% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!