Składniki

40 talarków szynki
20 talarków żółtego sera
majonez dekoracyjny
...

Przygotowanie

Gotowe za 3 godziny i 50 minut (w tym 2 godziny i 30 minut pracy).
Praca:2 godziny i 30 minut
Gotowanie/pieczenie:10 minut
Oczekiwanie:1 godzina i 10 minut
Średnia trudność wykonania.
Drogie.

Nie wiem ile tak napisać tej zalewy ja robię na oko, nieraz jak mi zostanie po prostu wylewam: na 1 szklankę wody daję 1 płaską łyżeczkę żelatyny i około 2 łyżeczek octu 10%, tak wg. własnego smaku, troszkę Vegety do smaku. Na te szynki uwa...

Zostało jeszcze 82% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (1)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2009-07-03
hanial

Na galaretkę najlepiej ugotować wywar z miesa(ja kupuję pare skrzydełek).Do wywaru dodaję żelatyne i przyprawy-palce lizać.Co to może byc za galareta z wody,żelatyny i octu-brrrrrrrrrrr