Przepisy Smakowicza
Brak przepisów do wyświetlenia.
Aktywność Smakowicza
MARKIETA skomentował(a) przepis Praliny kokosowe

Znam ten przepis, tylko ja cala mase dam do blaszki, ladnie wyrownam, wloze na noc do lodowki i drugi dzien pokroje w kostke i namaczam w czekoladzie, nazywam to bounty. Bardzo dobre polecam.
MARKIETA skomentował(a) przepis Delikatne makowe z waniliowo-brzoskwiniową wkładką

Dzis upieklam, tylko dalam krem koniakowy, bardzo smakowalo ciasto.
MARKIETA skomentował(a) przepis Delikatne makowe z waniliowo-brzoskwiniową wkładką

Jeszcze raz k maku, bo u nas w Czechach sie mak do ciast mieli na maszynie i jest sypki zmielony, ale chyba do waszego przepisu na ciasto sie daje taki caly tzn.taki jak sie posypuja slodkie rogale u was? Tez znam wasza polska mase makowa w puszcze gotowa. Dziekuje za odpowiedz.
MARKIETA skomentował(a) przepis Delikatne makowe z waniliowo-brzoskwiniową wkładką

Mak ma byc caly czy zmielony?
MARKIETA skomentował(a) przepis Delikatne makowe z waniliowo-brzoskwiniową wkładką

o jakie kremy waniliowe chodzi?
MARKIETA skomentował(a) przepis Ciasteczka francuskie z jabłkami w cynamonie

Witam, Ewelinka sprubujcie zrobic tez ciasto francuzkie na slono, szynka, zolty ser. Rozwalkowac ciasto potrzec keczupem, dac plajsterki szynki a na to ser i zwynac jak rolade i pokrojic tak 1 cm grubosci i polozyc na blache i upiec, wyglandaja jak zwiniente slimaki i jest to pycha.(przepraszam za bledy w pisaniu) Pozdrawiam Markéta
MARKIETA skomentował(a) przepis Ciekawa sałatka z kurczakiem

Wczoraj zrobilam ta salatke i jest nie samowita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Baaaaaaaaaaardzo mi smakowla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARKIETA skomentował(a) przepis Biszkopt przekładany z kremem i dżemem

Dzien dobry pani Dorotko, mam pytanie jak najlepiej upiec puszysty biszkopt. Jest potrzeba miec zolta i bilaka osobno, czy razem? Nie ktorzy robia osobno i sie ida, nie ktorzy razem? Jak pani piecze biszkopt. Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.