Jak upiec udany biszkopt, ciasto drożdżowe, kruche, francuskie? Sprawdź nasze rady!

Wszystkie rodzaje ciast

Surowe ciasto zawsze wykładamy na dokładnie posmarowanej tłuszczem (masłem lub margaryną) i dodatkowo...

Zostało jeszcze 91% treści artykułu.
Pozostała część tego artykułu
oraz wszystkie 7843 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (42)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2015-11-07
kazek

wcale nie potrzeba rzucac o podloge wystarczy dobrze ubic zoltka trzepaczka na parze mozna dodac 3 lyzki mleka podczas ubijania do ostudzonych zoltek dodac make z proszkiem po troszku i pomalu mieszac na koniec piane z bialek 7 jajek 1 szkl cukru 1 lyzeczka octu 1 szkl maki 1/2 szkl maki ziemniaczanej piec 40 -45 okolo 160 st duza tortownica albo blacha kric na 3 warstwy zawsze wychodzi i jest dobry na tort pieke tak od 30 lat

2010-12-13
Ania

W szklanej formie raczej nim nie rzucisz:)

2010-08-19
EWA Z SEROCKA

WITAJCIE MOZE KTOS MI POWIE JAKI JEST CZAS PIECZENIA W FORMACH SILIKONOWYCH ?

Pozostało: 39