monika ł
Z nami od:
28 października 2011
moje zupy są smaczne a ciasta latwe polecam
Natalka
Z nami od:
7 grudnia 2011
Anna Jackowska
Z nami od:
24 stycznia 2012
8 jaj 8 kęsków piwnych 8 małych cebul 6 ogórków kiszonych 2 puszki kukurydzy 2 słoiczki selera,Jaja ugotowac ogórki pokroic w kostke oddusic .cebule pokroic w kostke i sparzyć wrzącą wodą oddusić ,seler oddusic lekko go pokroic na krótsze nitki ,kęski obrać z kosci wszystko razem wymieszac z majonezem dodac troszke musztardy pieprzu . Zamiast kęsek może byc pierś z kurczaka lub kiełbasa drobiowa.Smacznego
#Justyna#
Z nami od:
1 lutego 2012
Małgorzata.P.
Z nami od:
12 lutego 2012
Lubię żeby było smacznie i próbować coś nowego .
Karpatka
Dobry, sprawdzony przepis na karpatkę. "Karpatkowe ciasto" przełożone puszystym, maślankowym kremem. Całość posypana słodkim pudrem - mniam!