Zaloguj się Kup abonament Korzyści i cennik
Tutaj jesteś: Strona główna » Jak długo można przechowywać jajka w lodówce?
Słownik kulinarny | Przelicznik Wag | Sklep | Kontakt
Jak długo można przechowywać jajka w lodówce?
Autor artykulu: EwelinkaData publikacji: 2009-03-18 Odsłon dziennie: -

Jajka można przechowywać w lodówce 2-3 tygodnie.

...

Porada dostępna po zalogowaniu
Dostęp do tej porady i wszystkich pozostałych przepisów, artykułów i porad dostępny jest po zalogowaniu.
Mam już konto - loguję się:
Adres email:

Hasło:
Nie mam konta - rejestruję się:
Otrzymasz dostęp do wszystkich przepisów, artykułów i porad. Otrzymasz informacje o wartościach odżywczych. Otrzymasz dostęp do strony bez reklam.
Już od 1,66 zł (z VAT) miesięcznie.
Korzyści dla użytkowników extra.smaczny.pl:
smaczny.pl extra
smaczny.pl
Liczba przepisów: 1404 6353
Liczba porad: - 1495
Reklamy: Brak
Możesz dodawać przepisy: - Tak
Wartości odżywcze i kalorie: - Tak
Już od 1,66 zł (z VAT) miesięcznie
Panel Smakowicza
Mam już konto - loguję się:
Adres email:

Hasło:
Nie mam konta - rejestruję się:
Kup abonament Korzyści i cennik
Skontaktuj się z nami:
Porada pochodzi z książki
Polecamy przepisy
Polecamy artykuły
Autor: Dorota
Ocena: 5.00
W tym artykule znajdziesz wszystko o gotowaniu jajek i przygotowywaniu z nich różnorakich potraw. Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
W czasach starożytnych jajko było przedmiotem kultu. Dziś jest symbolem nowego życia, odrodzenia i przezwyciężenia śmierci, ale także wymownym znakiem Wielkanocy. W tym świątecznym czasie to właśnie jajka bezsprzecznie królują na naszych stołach. Warto zatem dowiedzieć się jak wybrać najzdrowsze i najsmaczniejsze... Czytaj »
Autor: Dorota
Ocena: 5.00
Jajko na twardo, jajko na miękko, jajecznica - czy tylko smaczne? Z tego artykułu dowiesz się co jeszcze zyskujesz oprócz smacznego posiłku. Czytaj »
Autor: ania
Ocena: 5.00
Wraz z nadejściem Wielkanocy nasze domy oddychają tchnieniem wiosny, nabierają jasnych i radosnych kolorów, cieszących oko i serce. Oczywiście pojawiają się też charakterystyczne ozdoby związane z tymi Świętami - jajka, zajączki, kolorowe palmy... Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Biszkopt opadł, kruche jest niemiłosiernie twarde, a zamiast pysznego ucieranego ciasta powstał zakalec... Zapewne każdemu, a przynajmniej wielu z nas, przytrafiły się takie kulinarne wpadki podczas pieczenia ciast. Warto zatem sprawdzić jak uniknąć tych przykrych niespodzianek i jak piec ciasta idealne :) Czytaj »

Książki innych Smakowiczów

Możesz dzielić się przepisami ze wszystkimi Smakowiczami. Dzięki temu poznasz ich opinie na temat Twoich przepisów.

Możliwe jest również przechowywanie przepisów w naszym portalu i nie udostępnianie ich. Dzięki temu masz dostęp do swoich przepisów z każdego komputera podłączonego do Internetu.

Regulamin serwisu · Polityka cookies · Kontakt
© Copyright 2014 Smaczny.pl
Grafika wykonana przez: ArtSeven