Choć kalafior cieszy się bardzo dużą popularnością w polskiej kuchni, to jednak niewielu z nas wie, że zaliczany jest do jednych z najbardziej wartościowych warzyw. To prawdziwa bomba witaminowa i mineralna. Jest także warzywem niezwykle wszechstronnym. Możemy go dusić, gotować, zapiekać, smażyć, marynować, dodawać do sałatek i surówek...

Biały, zielony i fioletowy

Kalafior pochodzi z Cypru, stąd prawdopodobnie nazwa „kapusta cypryjska”. Znany był już w starożytn...

Zostało jeszcze 95% treści artykułu.
Pozostała część tego artykułu
oraz wszystkie 7843 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!