Pomidory obierzemy łatwiej ze skórki, jeżeli skórkę pomidor...

Zostało jeszcze 65% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7843 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2009-08-20
Sav

Wystarczy całe pomidory [bez nacinania czegokolwiek] zalać wrzątkiem, potrzymać tak kilkanaście sekund i wyjąć. Zimną wodą można polać tylko po to, żeby nie sparzyć się przy obieraniu. Gotowe.

2009-06-09
ANJA

Ja takiego obranego poomidorka kroje w kostke dodaje do podsmazonej cebulki ..przyprawiam sola i pieprzem.. wbijam 2 jajka ,smaze i mam pyszna jajecznice;)