Składniki
500 g ciasta francuskiego
1 krem karpatkowy Delecta lub Dr. Oetker + masło i mleko wg przepisu na opakowaniu
... Przygotowanie
Przygotować krem wg przepisu na opakowaniu.
Rozwałkować ciasto francuskie. Pokroić na 2 cm paski. Każdą foremkę posmarować masłem lub margaryną. Owijać każdą foremkę ciastem od węższej strony. Rurki moczyć w jajku i cukrze i układać na bla...
Zostało jeszcze 73% treści przepisu oraz 6 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Dziekuje za podpowiedz:-))
Allegro lub w jakimś sklepie internetowym- wystarczy wpisać"foremki do rurek"czy podobnie. Warto kupić od razu 24 sztuki.
Super przepis Barbarko, chetnie bym trobila, tylko nie wiem gdzie dostac takie foremki do rurek:-(