Aby ciasto na pierogi leniwe nie było ciężkie i twarde, n...

Zostało jeszcze 65% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (13)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2011-01-13
Dorota

Witam, ja nie robiłam tych pierogów, znalazłam tylko takie ładne zdjęcie. Też mi się podobają, być może to jest taka specjalna forma do pierogów, bądź skleja się je jakoś z dwóch wykrojonych kółek ciasta i marszczy na górze. Pozdrawiam :)

2011-01-13
ania nowicka

Witam.Cudny kształt bardzo prosze o jesli to nie tajemnica o odpowiedż jak je zrobić ?z góry dziękuje i pozdrawiam.Ania

2011-01-12
ika

W starej "Kuchni polskiej" sÄ? z sera i mÄ?ki. Rzadko robiÄ? kopytka bo wymagajÄ? gotowania ziemniakĂłw ( chyba, Ĺźe mi z obiadu zostanÄ?). Leniwe robiÄ? 3 minuty (teĹ?Ä? myĹ?laĹ?, Ĺźe mroĹźone ugotowaĹ?am). Ser oprĂłszam mÄ?kÄ? (maĹ?o, Ĺźeby tylko siÄ? skleiĹ?o) + jajko, roluje, tnÄ? i na wodÄ?. Absolutnie nie wyrabiajcie tego dĹ?ugo, bez sensu.

Pozostało: 71