Składniki

1 główka kapusty ok 1,5 kg
1,5 kg wieprzowiny - u mnie karkówka
3 papryki: czerwona, żółta, zielona
1 pietruszka
2 ząbki czosnku - posiekane
...

Przygotowanie

Kapustę poszatkować, zalać wrzątkiem, chwilę poczekać i odlać wodę.

Paprykę i pietruszkę oraz odcedzoną kapustę wrzucić na patelnie z olejem - 2 łyżki i podsmażyć. Dodać przyprawy i posiekany czosnek. Wymieszać. Przełożyć do naczynia do za...

Zostało jeszcze 87% treści przepisu oraz 10 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!