Czy skórkę pomarańczy można z czystym sumieniem wyrzucić. Okazuje się, że po odpowiednich zabiegach może ona być bardzo przydatnym składnikiem naszych wypieków.

Smażona skórka pomarańczowa jest znakomitym dodatkiem do ciast. Gromadzoną przez kilka dni skórkę można przechowywać w lodówce, w szczelnie zamkniętej torebce foliowe...

Zostało jeszcze 89% treści artykułu.
Pozostała część tego artykułu
oraz wszystkie 7843 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (23)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2010-12-11
HALINA

JA DO SYROPU DODAJĘ SOK Z 1 CYTRYNY

2010-03-22
IragucioS

a ja jeszcze do smażenia skórki dodaję trochę octu i wtedy nie trzeba pasteryzować a smażyć do tzw piórka.

2010-01-15
Ala Majewska

Czy nalezy odkroic bialy miazsz od skorki, zanim sie ja smazy?

Pozostało: 20