Składniki

Na 6 porcji.
Około  kcal na porcję. Szczegóły
Informacje o kaloriach i wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
1 kg papryki świeżej „białej”
50 dag fasolki szparagowej świeżej
2 duże cebule
...

Przygotowanie

Gotowe za 2 godziny (w tym 1 godzina pracy).
Praca:1 godzina
Gotowanie/pieczenie:1 godzina
Łatwe wykonanie.
Tanie.

Fasolkę oczyścić, pokroić w 3 cm paseczki i pogotować około 30 minut, aż będzie miękka. Paprykę pokroić w grubą kostkę i gotować 15 minut. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i ...

Zostało jeszcze 77% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy naszego abonamentu.
W 100 gramach W porcji (ok. 207  g)
Energia:  kcal  kcal % GDA*
Białka:  g  g % GDA*
Węglowodany:  g  g % GDA*
Tłuszcze:  g  g % GDA*
Cholesterol:  mg  mg % **
* procent zalecanego dziennego spożycia (GDA) obliczono wg normy dla kobiety : energia 2000 kcal, białka 50 g, węglowodany 100  g, tłuszcze 70 g.
** dla cholesterololu przyjęto dawkę uznawaną za bezpieczną na poziomie 300  mg.
Uwaga: Nie wszystkie składniki zostały uwzględnione w tabeli. Kliknij "Pokaż szczegóły" aby wyświetlić szczegółowe informacje o kaloriach.

Komentarze Smakowiczów (1)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2009-06-30
martyna26

Przepis jest pycha, ale ja robie troszkę inaczej.zasmażki nie robie.Obsmażam tylko na odrobinie masełka podgotowaną i pokrojona na kawałki fasolkę szparagową, do tego dodaję podsmażone z cebulką pieczarki,podsmażoną kiełbaskę zwyczajną,paprykę czerwoną i podlewam to wszystko sosem pomidorowym z kartonika lub sokiem pomidorowym.Przyprawiam wszystko ostro! papryką chilli(musi być dobrze przyprawione bo inaczej będzie mdłe),solą, pieprzem odrobinką jarzynki.To leczo jest pyszne!!!Każdy kto je jadł byl zachwycony smakiem.