Składniki
10 plastrów polędwicy sopockiej Lub baleronu grubości ok. 1-2 cm
1 mały brokuł
... Przygotowanie
Plastry polędwicy podsmażyć krótko ale silnie na patelni ok. 1-2 min. Ułożyć na blaszce.
Brokuł podzielić na różyczki i ugotować na półtwardo w osolony...
Zostało jeszcze 75% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Cieszę się,że smakowało :) pozdrawiam
pyszne i szybkie danie , na kolację jak znalazł :)