Składniki

Na 6 porcji.
3 świeże filety rożnych gatunków ryb o białym mięsie
2 marchewki
1 pietruszka
1/2 selera
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 20 minut (w tym 40 minut pracy).
Praca:40 minut
Gotowanie/pieczenie:40 minut
Łatwe wykonanie.
Średni koszt.

Marchew, pietruszkę i seler pokroić w słupki. Wodę zagotować z zielem, liściem, Vegetą i warzywami (bez pora). Gotować na wolnym ogniu.

Ryby usmażyć na maśle i dodać d...

Zostało jeszcze 78% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (3)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2015-03-26
Aneczka1

Pycha!

2010-02-01
wiewioorka

Pyszna zupka. W prawdzie nie miałam świeżych filetów, a mrożone trochę się \"rozjajczyły\", ale i tak wyszło super. Nie wiem, czy ryby się przyprawia, bo ja tak zrobiłam.

2009-07-01
Piotr

Bardzo smaczna zupa. Takiego przepisu z rybą szukałem. Smakowała całej rodzinie. Polecam. Prosta w przygotowaniu i niedroga potrawa.