Zaloguj się Kup abonament Korzyści i cennik
Tutaj jesteś: Strona główna » Kurczak po chińsku
Słownik kulinarny | Przelicznik Wag | Sklep | Kontakt
Opcje przepisu:

Drukuj ten przepis
Małe zdjęcie
Komentarze
Duże zdjęcie
Dodaj do ulubionych
Dodaj notatkę
Składniki:
pierś z kurczaka
marchewka
cukinia
10 dkg pieczarek
cebula
2 ząbki czosnku
ceb...
Sposób przygotowania:

Kroimy w paski mięso kurczaka i 20 minut marynujemy w 4 łyżkach sosu sojowego wymieszanego z łyżeczką cukru i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Kroimy marchewkę, cukinię, pieczarki i czosnek w plasterki, a cebulę w poł...

Wartości odżywcze:
Po zakupie abonamentu zobaczysz w tym miejscu szacunkowe wartości odżywcze przepisu (m.in. liczbę kalorii, zawartość białka, węglowodanów, tłuszczu oraz cholesterolu).

Otrzymasz także informacje na temat zalecanego dziennego spożycia.
Przepis dostępny po zakupie abonamentu
Dostęp do tego i wszystkich pozostałych przepisów, artykułów i porad dostępny jest po zalogowaniu i opłaceniu abonamentu.
Mam już konto - loguję się:
Adres email:

Hasło:
Nie mam konta - rejestruję się:
Otrzymasz dostęp do wszystkich przepisów, artykułów i porad. Otrzymasz informacje o wartościach odżywczych. Otrzymasz dostęp do strony bez reklam.
Już od 1,66 zł (z VAT) miesięcznie.
Korzyści dla użytkowników extra.smaczny.pl:
smaczny.pl extra
smaczny.pl
Liczba przepisów: 1342 6241
Liczba porad: - 1494
Reklamy: Brak
Możesz dodawać przepisy: - Tak
Wartości odżywcze i kalorie: - Tak
Już od 1,66 zł (z VAT) miesięcznie
Polecamy także podobne przepisy
Panel Smakowicza
Mam już konto - loguję się:
Adres email:

Hasło:
Nie mam konta - rejestruję się:
Kup abonament Korzyści i cennik
Skontaktuj się z nami:
Na czasie
Ciekawe artykuły
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Cukinia jest niskokaloryczna, ma delikatny smak, który świetnie komponuje się z różnymi dodatkami i umożliwia różnorodne zestawienia kulinarne. Cukinię można jeść na surowo, można ją smażyć, zapiekać, grillować, dusić i marynować. To obowiązkowe warzywo w letnim menu. Co można zrobić z cukinii? Pomysłów jest bez liku... Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Francja, Holandia, Włochy i Szwajcaria to prawdziwe serowe zagłębia. Ale sery są coraz bardziej popularne także w Polsce. Przyciąga różnorodność smaków, zapachów i zastosowań. Jak zatem wybrać najlepszy? Na co zwrócić szczególną uwagę podczas zakupów? Jak przechowywać sery twarde, a jak miękkie? Poznajmy tajemnice serów... Czytaj »
Autor: Dorota
Ocena: 4.94
Czy skórkę pomarańczy można z czystym sumieniem wyrzucić. Okazuje się, że po odpowiednich zabiegach może ona być bardzo przydatnym składnikiem naszych wypieków. Czytaj »
Autor: ania
Ocena: 5.00
Kasza to produkt zbożowy, zdrowy i pożądany dla naszych organizmów. Niestety nie jest ona zbyt popularna, a w szczególności kasza jaglana. To wielki błąd, bowiem jej walorów nie sposób przecenić. Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Od wielu sezonów trwa nieprzemijająca moda na grillowanie. To wieloletnie doświadczenie sprawia, że coraz chętniej eksperymentujemy. Na ruszcie oprócz kiełbasek lądują szaszłyki, najróżniejsze rodzaje mięs, ryby, warzywa, a nawet owoce morza. Czy jednak wiemy co zrobić, by potrawy były smaczne, aromatyczne i jednocześnie zdrowe? Czytaj »

Przydatne porady
Książki innych Smakowiczów

Możesz dzielić się przepisami ze wszystkimi Smakowiczami. Dzięki temu poznasz ich opinie na temat Twoich przepisów.

Możliwe jest również przechowywanie przepisów w naszym portalu i nie udostępnianie ich. Dzięki temu masz dostęp do swoich przepisów z każdego komputera podłączonego do Internetu.

Regulamin serwisu · Polityka cookies · Kontakt
© Copyright 2014 Smaczny.pl
Grafika wykonana przez: ArtSeven