Fajna i chrupiąca sałatka na każdą okazję. Idealna na świąteczny stół, na Sylwestra, urodziny i imieniny :)

Ma świetny smak. Seler naciowy wspaniale komponuje się z szynką, słodkim ananasem, jajkami, żółtym serem, kukurydzą i czerwoną fasolką - mniam!

Do tego jest szybka i łatwa do przygotowania.

Smacznego.

Składniki

Na 6 porcji.
Około  kcal na porcję. Szczegóły
Informacje o kaloriach i wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
8 łodyg selera naciowego
4 jajka
½ puszki kukurydzy
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 10 minut (w tym 30 minut pracy).
Praca:30 minut
Gotowanie/pieczenie:10 minut
Oczekiwanie:30 minut
Łatwe wykonanie.
Tanie.

Seler naciowy wypłukać, osuszyć i pokroić w drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć na sitku. Fasolę czer...

Zostało jeszcze 77% treści przepisu oraz 7 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy naszego abonamentu.
W 100 gramach W porcji (ok. 195  g)
Energia:  kcal  kcal % GDA*
Białka:  g  g % GDA*
Węglowodany:  g  g % GDA*
Tłuszcze:  g  g % GDA*
Cholesterol:  mg  mg % **
* procent zalecanego dziennego spożycia (GDA) obliczono wg normy dla kobiety : energia 2000 kcal, białka 50 g, węglowodany 100  g, tłuszcze 70 g.
** dla cholesterololu przyjęto dawkę uznawaną za bezpieczną na poziomie 300  mg.
Uwaga: Nie wszystkie składniki zostały uwzględnione w tabeli. Kliknij "Pokaż szczegóły" aby wyświetlić szczegółowe informacje o kaloriach.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!